Παιδική Βάπτιση

Το Κτήμα Καλυψώ είναι ιδανικό για παιδικές εκδηλώσεις (βάπτιση, παιδικά πάρτι, γενέθλια), καθώς διαθέτει έναν καταπράσινο χώρο 12 στρεμμάτων περιφραγμένο από ξύλινες καγκελόπορτες και φυσική πέργκολα, ιδιαίτερα ασφαλής και κατάλληλος για παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι θα ενθουσιαστούν να περιπλανηθούν σε μυστικά μονοπάτια και να ανακαλύψουν τις φυσικές κρυψώνες που διαθέτει το κτήμα μέσα από το κυνήγι του θησαυρού. Οι ακόμα μικρότεροι, θα απασχοληθούν στα φουσκωτά από τους ανιματέρ και τις δραστηριότητες που θα τους προτείνουν. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά τότε το σοκολατοσυντριβάνι και το candy bar με τα ζαχαρωτά και τις λιχουδιές σίγουρα θα τους ξετρελάνουν.

Ο ξενώνας που διαθέτουμε θα σας βοηθήσει να φροντίσετε ή ακόμη και να κοιμίσετε τα παιδάκια σας κάτω από την επίβλεψή ειδικής βρεφονηπιοκόμου αν το επιθυμείτε.
Φυσικά υπάρχει και ο εσωτερικός μας χώρος ο οποίος μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε παιχνίδι ακόμη και φουσκωτό μεγάλου ύψους, για φθινοπωρινές και χειμερινές όμορφες εκδηλώσεις των παιδιών.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.