Ο Χώρος μας

Σε έναν καταπράσινο χώρο 12 στρεμμάτων και σε ένα κομβικό σημείο που ενώνει 3 νομούς( Αττική-Εύβοια-Βοιωτία), διοργανώνουμε την κάθε σας εκδήλωση δίνοντας χρώμα και εικόνες για εσάς που θέλετε μία εμπειρία μοναδική και αξέχαστη.

Όλα ξεκινούν μόλις φτάσετε στο Κτήμα Καλυψώ!

Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν το πρώτο τους ποτό κάτω από το εντυπωσιακό καταπράσινο αίθριο του κτήματος, έχοντας θέα την υπέροχη Πάρνηθα. Μπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο με την εντυπωσιακή βλάστηση, τα πανύψηλα δέντρα και το φροντισμένο καταπράσινο γκαζόν, τα οποία συνθέτουν ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό, ενώ το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο σύνολο, το οποίο ξεδιπλώνεται σιγά σιγά στα μάτια σας.

Ο φωτιζόμενος καταρράκτης με τις εντυπωσιακές λίμνες δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό για να γράψετε το σενάριο του δικού σας παραμυθιού

Στο γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι μας με την αμφιθεατρική θέα για τους καλεσμένους σας, διοργανώνουμε το μυστήριο σας.

Ο κλειστός χώρος 400 ατόμων με την ιδιαίτερη, ρομαντική διακόσμηση θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Στη δική σας εκδήλωση οι παροχές δεν σταματούν εδώ. Η μουσική θα παίζει μέχρι το πρωί, χωρίς περιορισμούς στο ωράριο και θα έχετε έναν αποκλειστικά δικό σας ξενώνα διακοσμημένο σε vintage στυλ για να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Ο χώρος στάθμευσης του Κτήματος Καλυψώ έχει χωρητικότητα 300 αυτοκινήτων και διαθέτει έμπειρο valet parking, ενώ το προσωπικό στην υποδοχή, την γκαρνταρόμπα και τις τουαλέτες φροντίζει να καλύψει τις ανάγκες των καλεσμένων σας για να νιώσουν άνετα.

Testimonials

Έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες