Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς!

Το Κτήμα Καλυψώ ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006 από την Βασιλική Τριανταφύλλου.

Για πάνω από 15 χρόνια, η επιχείρηση μας προσφέρει αξέχαστες εκδηλώσεις με εξειδικευμένη φιλοξενία.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της διοργάνωσης, η επαγγελματικότητα του προσωπικού μας, η δημιουργικότητα, η αγάπη για αυτό που κάνουμε, η τεχνογνωσία, η ανοιχτόμυαλη προσέγγιση και η ικανότητά μας για καινοτομία, μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μοναδικές εκδηλώσεις και παρέχουν την σιγουριά και την ασφάλεια σε κάθε εκδήλωση σας

Κάθε γάμος ή βάπτιση κάθε εταιρική εκδήλωση, είναι ένα νέο έργο, μια νέα πρόκληση για εμάς.

Τα 4 βήματα για μια επιτυχημένη εκδήλωση

Το πάθος μας είναι να δημιουργούμε μια εξαιρετική εκδήλωση για εσάς.

Γνωρίζουμε ότι είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τον γάμο σας αξέχαστο.

Γι’ αυτό η ομάδα των εκδηλώσεών μας θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα, υποστηρίζοντάς σας σε οτιδήποτε, από την εστίαση και τη μουσική μέχρι το φωτισμό και τη διακόσμηση, τις μπομπονιέρες και τον φωτογράφο.

Η φιλοσοφία μας: μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για τη δημιουργία της απόλυτης πολυτέλειας για όσους εκτιμούν βαθιά το κομψό και το καλύτερο.

Στο Κτήμα Καλυψώ δεν υπάρχει όριο στην φιλοξενία!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την βοήθεια μας για τον προγραμματισμό της εκδήλωσης σας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διασφαλίζοντας ότι αυτή η ξεχωριστή ημέρα για εσάς θα κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Η επιλογή του τέλειου μενού, της μουσικής και του στολισμού, είναι πολύ σημαντική και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.