Εξωτερικός χώρος

Ένας καταπράσινος χώρος 12 στρεμμάτων δίνει χρώμα και εικόνες για εσάς που θέλετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!
Πέργκολα-κιόσκι στην υποδοχή, πετρόχτιστα μονοπάτια, φωτιζόμενος βραχόκηπος με δύο λίμνες, πέτρινο bbq, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. Το γκαζόν, οι κέδροι, τα λουλούδια, τα παρτέρια, τα σοκάκια σε ένα ιδιαίτερα φροντισμένο περιβάλλον, δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό εξοχής. Το Κτήμα Καλυψώ σας δίνει τη δυνατότητα για μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση, μια εντυπωσιακή βάπτιση, και ένα πετυχημένο επαγγελματικό event!

Εσωτερικός χώρος

Για τη χειμερινή περίοδο το Κτήμα Καλυψώ διαθέτει αίθουσα 450 ατόμων για καθιστό γεύμα. Ο απέριττος ενιαίος χώρος, με τις μεγάλες τζαμαρίες και την όμορφη θέα προς το Κτήμα, είναι έτοιμος να υποδεχθεί κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και αρμονικά σχεδιασμένη με την αισθητική όλου του υπόλοιπου κτήματος, η αίθουσα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

Εκκλησίες

Στην ευρύτερη περιοχή του κτήματος και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων βρίσκονται πολλά ιστορικά ξωκλήσια με υπέροχη θέα. Η βασική εκκλησία της περιοχής του Αυλώνα είναι η λιθόκτιστη εκκλησία βυζαντινού ρυθμού, δισυπόστατη, αφιερωμένη στους Αγίους Αντώνιο και Ανδρέα, που κτίσθηκε κατ΄απομίμηση της ιστορικής βυζαντινής εκκλησίας των Αγ. Θεοδώρων του Μυστρά. Φυσικά υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την τέλεση μυστηρίων μέσα στο Κτήμα Καλυψώ, στο όνομα της Αγίας Αικατερίνης.

         Τηλεφωνείστε τώρα για να μιλήσουμε για τις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσης!